Jäävuoro sponsori


Kaarinan Kiekko-Pojat ry on ainoa Kaarinassa toimiva juniorijääkiekkotoimintaa harjoittava seura. Toisin kuin Turun alueella toimivilla seuroilla, joille jäävuorot ovat kunnallisia ja siten ilmaisia, Kaarinassa jäävuorot ovat maksullisia. Jotta juniorijääkiekkotoiminta olisi aktiivista ja mahdollista myös Kaarinassa, tarvitsee se tukea.

Tällä sopimuksella alla mainittu yritys sitoutuu tukemaan Kaarinan Kiekko-Poikien U10-U11 juniori-joukkuetta ostamalla jääharjoitteluvuoroja Kaarinan jäähallia ylläpitävältä Lounais-Suomen Jää Oy:ltä ja luovuttamaan vuorot joukkueen käyttöön.

Yhden jäävuoron hinta on 200 €/tunti, sisältää alv 10 %. Jäähalliyhtiö Lounais-Suomen Jää Oy laskuttaa alla mainittua yritystä sopimuksen mukaisella määrällä jäävuoroja, yritysten välisenä kauppana se on alv-vähennyskelpoinen.

Tuen vastineeksi KaKiPo U10-U11 joukkue julkaisee kotisivuillaan tukea antaneen yrityksen logon ja luo siitä suoran linkin yrityksen kotisivuille. Toisin kuin esimerkiksi mainosmyyntiin tms. annettava tuki, tämä kohdistuu suoraan ja ainoastaan joukkueen urheilulliseen toimintaan eikä sen käyttö muuhun ole mahdollista.