Jäävuoro sponsori


Kaarinan Kiekko-Pojat ry on ainoa Kaarinassa toimiva juniorijääkiekkotoimintaa harjoittava seura. Toisin kuin Turun alueella toimivilla seuroilla, joille jäävuorot ovat kunnallisia ja siten ilmaisia, Kaarinassa jäävuorot ovat maksullisia. Jotta juniorijääkiekkotoiminta olisi aktiivista ja mahdollista myös Kaarinassa, tarvitsee se tukea.

Tällä sopimuksella alla mainittu yritys sitoutuu tukemaan Kaarinan Kiekko-Poikien U17 Blackfoots juniori-joukkuetta (myöhemmin KaKiPo Blackfoots) ostamalla jääharjoitteluvuoroja Kaarinan jäähallia ylläpitävältä Lounais-Suomen Jää Oy:ltä ja luovuttamaan vuorot joukkueen käyttöön.

Yhden jäävuoron hinta on 175,00 €/tunti, sisältää alv 10 % (159,09 € alv 0 %, alv:n osuus 15,91 €). Jäähalliyhtiö Lounais-Suomen Jää Oy laskuttaa alla mainittua yritystä sopimuksen mukaisella määrällä jäävuoroja, yritysten välisenä kauppana se on alv-vähennyskelpoinen.

Tuen vastineeksi KaKiPo Blackfoots joukkue julkaisee kotisivuillaan tukea antaneen yrityksen logon ja luo siitä suoran linkin yrityksen kotisivuille. Toisin kuin esimerkiksi mainosmyyntiin tms. annettava tuki, tämä kohdistuu suoraan ja ainoastaan joukkueen urheilulliseen toimintaan eikä sen käyttö muuhun ole mahdollista.