Fanikauppa

100% LUONNOLLINEN ETIOPIALAINEN KAHVI SUORAAN VILJELIJÄLTÄ 

Kaikki Abi Coffeen kahvit ovat luonnonmukaisesti viljeltyjä korkeimman laatuluokan kahveja. Tuomme itse kahvimme raakana Etiopiasta Suomeen suoraan viljelijältä vastuullisesti ilman välikäsiä. Kahvimme siis mahdollistaa erinomaisen makuelämyksen lisäksi myös mahdollisuuden vaikuttaa viljelijöiden elämään kotimaassaan. Kahvimme alkuperä on jäljitettävissä ja satomme kasvaa Etelä-Etiopiassa, Sidamossa. Kahvilajike on Heirloom ja kahvimme kasvatetaan kaupungeissa Aleta Bena, Gabicho Rogicha ja Gedeb. Kahvit kasvatetaan 1900m-2300m korkeudessa. Kahviemme luokka on Grade 1 ja käsittely natural. 

Tuoteperheeseemme kuuluu kolme eri kahvia: Sidamo, Guji ja Yirgacheffe, joilla jokaisella on oma viehättävä arominsa. Kaikki kolme kahviamme ovat kuivattu luonnollisesti Etiopian auringon alla. Paahdamme, jauhamme ja pakkaamme itse oman kahvimme omassa pienpaahtimossamme Kaarinassa.

Yhteistyön myötä voitte nyt hankkia ainekset herkullisiin kahvihetkiin Kiekko-Pojat Kaarina (KaKiPo) kautta. Ostamalla Abicoffee tuotteita tuet samalla tasapuolisesti kaikkia KaKiPo:n juniorijoukkueita, sillä tuotto kirjataan KaKiPo:n kahvilakassaan, joka jaetaan jouniorijoukkueiden kesken tasapuolisesti. Kahvit voitte rahtivapaasti noutaa jäähallin kahviosta tai vaihtoehtoisesti tutun pelurin kautta.