Tiedote seuran vanhemmille

4.8.2023

Kaarinan Kiekko-Pojat on monen muun seuran vastakohta siinä että emme peri joukkueilta mitään jaostomaksua, vaan ainoastaan seuran jäsenmaksun (20€ / jäsen / vuosi). Koska harjoittelemme jäähallissa, joka on ulkopuolisen yrityksen hallinnoima koostuu joukkueiden suurin kustannus nimenomaan jään vuokrasta. 

Tänä vuonna Kaarinan Kaupungin uutena tukimuotona yhdistyksille oli mahdollisuus hakea apua vuokran kustannuksiin jos Kaarinalainen yhdistys harjoittelee Kaarinassa mutta siitä täytyy maksaa vuokraa.

Kaarinan Kiekko-Poikien hallitus on päättänyt kokouksessaan 3.8.2023 että tämä avustus sijoitetaan kokonaisuudessaan junioreiden jäämaksuihin, mikä tarkoittaa sitä että voimme vähentää kaikkien juniorijoukkueiden jääkustannusta 7500 €:lla / joukkue (kaiken kaikkiaan 30 000€). Toivomme että tällä tavoin saadaan joukkueiden kausikustannukset sen verran alas, ettei ainakaan kustannusten takia kenenkään tarvitse lopettaa harrastustaan.


Iso Kiitos Kaarinan Kaupungin päättäjille, mahdollistatte tällä tavalla monen pienen urheilijan harrastus ja unelma elää.


Kiekollista alkusyksyä toivottaen, Niklas Nurmi, Kiekko-Pojat Kaarina puheenjohtaja